Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
20-12-2016

Акумулаторите на американскиот гигант Exide голем број производители на автомобили ги користат како ОЕМ – „оригинален дел”. Тие пружаат висока стартна моќ и продолжен животен...

Pixel.mk
14-11-2016

За акумулаторите постојат голем број на предрасуди и погрешни мислења.

Pixel.mk
19-10-2016

Зимата обично важи за годишно време во кое морате да обрнете посебно внимание на вашите...

Pixel.mk
28-07-2016

Наскоро, припадниците на украинските полициски сили ќе имаат на располагање дури 651 примерок...

Pixel.mk
28-07-2016
Компактниот кросовер на Suzuki доби освежување пред саемот на автомобили во Париз.
Pixel.mk
31-05-2016

Две битни работи поврзани со Златан Ибрахимовиќ се актуелни во следниот период....

Pixel.mk
19-05-2016

Шведската марка за првпат излегува пред јавноста со планот за идното семејство модели во...

Pixel.mk
19-05-2016

На најголемата европска марка ѝ недостигаат теренци. Тоа ќе се коригира. Во следните три...

Pixel.mk
05-05-2016

Тоа што е врвно достигнување за турбофолкерките, за Porsche е само специјална моделска серија...

Pixel.mk
05-05-2016

Skoda додаде нови ставки во опремата на знаменосецот Superb, вклучувајќи и индуктивно полнење...

Pixel.mk
08-04-2016

Шпанската марка на Volkswagen е толку горда на теренецот Ateca, што пушти еден од своите...