Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
20-12-2016

Акумулаторите на американскиот гигант Exide голем број производители на автомобили ги користат како ОЕМ – „оригинален дел”. Тие пружаат висока стартна моќ и продолжен животен...

Pixel.mk
08-04-2016

Три километри на располагање за електричната Tesla Model S да го докаже легендарното...

Pixel.mk
24-03-2016

Место за паркирање на улица што е еден и пол пат поскапо од просечна куќа во Велика Британија...

Pixel.mk
17-03-2016

Тоа што на времето го можеше само Ford Falcon на „Лудиот Макс“, сега ќе биде задача на...

Pixel.mk
17-03-2016

Возилата кои поседуваат систем за пристап и стартување без клуч се лесна мета за крадците на...

Pixel.mk
11-03-2016

Ниту Porsche 918, ниту Ferrari 488 GTB или Radical не беа доволно брзи во споредба со...

Pixel.mk
25-02-2016

На штандот на Volkswagen на швајцарскиот салон на автомобили ќе биде прикажана студија како...

Pixel.mk
25-02-2016

Volvo ќе претстави нов вид клуч за отворање на возилото. Всушност и не се работи за клуч....

Pixel.mk
16-02-2016

Марката Volkswagen во јануари продаде 521.400 автомобили низ светот и тоа е раст од 2,8...

Pixel.mk
12-02-2016

На салонот во Женева ќе се појави серискиот модел произлезен од студијата C-HR. Кросоверот...

Pixel.mk
04-02-2016

Porsche се враќа на традицијата и на новиот Boxster му ја додава бројката 718 во чест на...