Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
21-10-2016
Започнува третото издание на натпреварот за најдобра хорор фотографија „Sinister Days“. Овој натпревар е нашиот скромен придонес кон поттикнувањето на творењето во овој жанр, како...
Pixel.mk
21-07-2016
Флаер за магична летна детска престава на вистинско (не вирутелно, замислете) игралиште. За 20 денари публиката добила претстава, пуканки и чаша сок...
Pixel.mk
07-04-2016
Една година откако беше окупиран од ИСИС, сирискиот град Палмира неодамна беше повторно заземен од сириските сили со помош на руски воздушни напади.
Pixel.mk
08-03-2016
Фото проект на холандскиот фотограф Валерио Винченцо кој го прикажува контрастот меѓу моменталната ситуација на границите каде што поминуваат...
Pixel.mk
18-02-2016
Фриленс фотограф ја направи најдобрата фотографија на годината според World Press Photo of the Year, победувајќи во конкуренција од повеќе од 80...
Pixel.mk
26-11-2015
Фотките од природа и див свет се секогаш фасцинантни, но и зад објективите се случуваат магични моменти, во кои понекогаш уживаат само фотографите,...