Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Уште имало вистински дечиња

Флаер за магична летна детска престава на вистинско (не вирутелно, замислете) игралиште. За 20 денари публиката добила претстава, пуканки и чаша сок, како и доказ дека детството во оној облик што го паметиме ние, уште постои. Топење на душата!

Објавено во разно | 21.07.2016 - 14:58
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Госпоѓице, јас можеби сум пијан, но наредното утро ќе бидам трезен, а Вие се уште ќе бидете грда. „

Винстон Черчил