Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
10-08-2016
Урбан фотограф од Ротердам успеал да долови парче од историјата кое избледува во заборав - возот што некогаш бил дефиниција за луксуз.
Pixel.mk
14-03-2016
Канаѓанката Андреа Рид е мајстор кога станува збор за шминкање на усни. И тоа не класична шминка, туку ремек дела.
Pixel.mk
01-02-2016
На 30 јануари со почеток во 20:00ч во центарот Јавна соба се отвори изложбата „Деновите на Тетрис“, исклучително интимно гледиште на еден светски...
Pixel.mk
30-11-2015
На 1ви декември во 21:00ч во кафе бар „Љубов“ инстаграмџијата Стефан Пејовски @topanskoboy, ќе не почасти со својата прва самостојна инстаграм...
Pixel.mk
13-10-2015
Американскиот фотограф Ерик Пикерсгил ги отстранува смартфоните и другите дигитални уреди од портрети преку кои го отсликува секојдневниот живот на...
Pixel.mk
12-08-2015
Рускиот фотограф Антон Беловодченко создава природни форми од голи женски тела.