Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Уметност на усни

Канаѓанката Андреа Рид е мајстор кога станува збор за шминкање на усни. И тоа не класична шминка, туку ремек дела.

Објавено во уметност | 14.03.2016 - 14:11
Тагови:

Лајкнете не на Facebook