Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Мажи со бради: The Epic Edition

Од хипстери, преку ламберџекс до скоцкани, замазнети класичари, не може да не ги сакате мажите со брада.

Диви или скротени, брадите изгледаат одлично на секоја возраст и во различни стилови. Овие мажи се доказ за тоа.

Објавено во | 24.01.2016 - 17:41
Тагови:

Лајкнете не на Facebook