Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Мода во техниколор

Разнобоен едиторијал за How To Spend It Magazine.

Шик ретро мода во удобноста на дневната соба е инспирацијата за овој едиторијал за списанието How To Spend it.

Фотограф е Ендру Ји, стилист Милисент Сајмон, а модели се Марсел, Џозефин и Александра.

Објавено во | 20.04.2016 - 21:20
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Зад секој успешен маж стои жена што превртува со очите. „

Џим Кери