Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Под сонцето во Тексас

Моделот Тес Хелфојер позираше во жешката тексашка пустина за „Мари Клер“.

За мајското издание на италијанскиот „Мари Клер“ моделот Тес Хелфојер се упати во Марфа, Тексас каде се снимаше модниот едиторијал.

Фотографот Наги Сакаи ја сними убавицата во креации од пролетните колекции на Гучи, Валентино, Прада и други.

Модната уредничка Лаура Сеганти избра мешавини од смели принтови, структурирани јакни и широки панталони како контраст на рустичната позадина.

Фризурата е на Кеншин Асано, а шминката на Ерик Полито.

Објавено во | 21.04.2016 - 17:33
Тагови:

Лајкнете не на Facebook

” Запомни: секогаш биди свој. Освен ако не си ужас. „

Џос Ведон