Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Секси празници со Agent Provocateur

Моделот Аби Кленси се разголи на снег во новата празнична кампања на Agent Provocateur.


Британскиот бренд за ексклузивна долна облека Agent Provocateur ја ангажираше фотографката Лиз Колинс за најновата празнична кампања во која се помешани гламурот на 70-тите со прекрасните пејзажи и скијачки падини на Алпите. Моделот Аби Кленси позира во парчиња од празничната колекција што се состои од долна облека и костими за капење. Празничната колекција е достапна за продажба во продавниците и на веб-страницата на Agent Provocateur.

Објавено во | 29.11.2015 - 11:24
Тагови:

Лајкнете не на Facebook