Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Фудбалскиот „вујко Дру“

Во стилот на рекламите на Пепси со ѕвездата на Кливленд Кавалирс, Кајри Ирвинг во кои тој маскиран како старец дели лекции на терените за баскет, и Шон Гарние се одлучи да подучи некои од помладите момци како се игра фудбал.

За тие што не се запознаени со ликот и делото на Шон Гарние, тој важи за еден од најдобрите фудбалски фристајлери на светот, нешто во што се уверија и момците кои се најдоа на теренот заедно со него, како и зачудената публика на трибината.

Инаку, чисто да се види за каков мајстор станува збор еве уште неколку бонус видеа од уличните мајстории на Французинот.

Тагови:
05.06.2014 - 10:51

Лајкнете не на Facebook