Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

All you need is Love

Во рамки на второто издание на настанот ALL YOU NEED IS LOVE во организација на Авалон продукција, во петокот во салата „Борис Трајковски“ концерт одржа групата Џипси Кингс.

Како претгрупи на концертот настапија македонските групи Баклава и Чалгија Саунд Систем.

Разгледајте ја галеријата од Чалгија Саунд Систем и Џипси Кингс

Фото: Миладин Паповиќ