Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Спектакуларен концерт на Стинг

Во неделата вечер легендарниот Стинг одржа спектакуларен концерт во спортскиот центар „Борис Трајковски“. Концертот е дел од турнејата 57th & 9th на која Стинг го промовира истоимениот албум.