Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk

Александар Буневски

Дипломиран графички дизајнер, но фотографијата ми е секојдневие и работа и хоби.

Веќе 12 години поминаа од првото дигитално апартче кое ми овозможи влез во еветот на дигиталната фотографија која и те како ме понесе и сè уште ме носи, до ден денес! :D
Покрај портрет и street фотографијата, веќе неколку години работам свадбена фотографија.
Сакам да патувам, да запознавам нови ликови преку моите фотографии, доколку не е апаратот со мене тука е мобилниот кој го користам максимално, затоа и заблудата за подобра фото опрема нека не ве обзема, потребна е фантазијата за добра фотографија!! :D