Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk

Елена Фидановска

Родена сум во Битола, но последниве 2-3 години токму поради фотографијата останав да работам во Скопје. Со фотографија се занимавам околу 10 години, а последниве 3-4 хобито полека ми премина и во сериозно работа на која што и се посветувам максимално