Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk

Ерина Богоева

Моето име е Ерина Богоева и константно се обидувам да најдам убавина во неконвенционалното. Фотографирањето за мене е издувен вентил. Тоа е она што ме балансира. Омилена ми е портет фотографијата, но гајам и огромна љубов према фотографирање на напуштени објекти и скирени места. Се’уште се сметам за аматер во фотографијата, бидејќи совладувањето на нови техники ме држи на штрек. Од нефотографска гледна точка, моментално ги завршувам магистерските студии по Филм, Телевизија и Екранска Индустрија на Универзитетот во Нотингам, сум голем љубител на чоколадо и спиење до доцна.