Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk

Марко Марјановиќ

 

Студирам новинарство и работам како freelance фотограф веќе 5-6 години и си ја обожавам работата. Инспирација наоѓам во секојдневните  работи гледани од малку друг аспект.  Се занимавам со многу различни видови на фотогрфија, од комерцијална до експериментална, но најмногу ја сакам документарната и уметничката фотографија, пред се,  да биде случајно и спонтано. :)