Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk

Методи Максимов

Задоволство е кога времето од шест часа ти поминат со уживање, а си мислиш дека штотоку си почнал да работиш. Токму фотографијата е тоа задоволство која ми овозможува да се одалечам од моменталната реалност и да уживам во моментите исполnetи со светлината од блицот и насмевките на луѓето со кои работам.

Јас сум Максимов Меtoди, живеам и работам во Штип, а фотографијата стана мојот препознатлив имиџ и дел од мојот живот. Неколку години како работам на тоа поле, а портретите, свадбените фотографии .... се нештата кои најчесто сум опкружен. Во секоја фотографија се обидувам да создадам целосна приказна и да ги истакнам деловите кои се исполнети со страст, жар, острина, копнеж. Во моите фотографии најчесто можете да ја погледнете убавината на жената, нејзините очи, душа и немир.