Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk

Мите Кузевски

Моето име е Мите и работам како медиумски директор на Фондацијата ИДЕА Југоисточна Европа, но независното фоторепортерство е она во што уживам најмногу, секако и танцувањето салса :).
 
Имам завршено новинарски студии и во текот на студиите се разви љубовта кон документарните филмови и фотографијата. Сакам да фотографирам џез концерти и музичари, театар, танц и се разбира сакам да фотографирам додека патувам.
 
Моја омилена фотографка е Margaret Bourke-White.