Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk

Моника Муличковска

Се викам Моника Муличковска и сум графички дизајнер, но фотографијата е мојата прва љубов. Уште од детството, се трудам да го овековечам секој интересен момент и тоа е главната причина поради која што "паднав" во љубов со фотографијата. Фотографијата за мене претставува моќен медиум кој ми дозволува да ја изразам секоја емоција. Секој ден се соочувам со нови предизвици и моменти кои што треба да бидат овековечени. Мојата најголема инспирација ја црпам од моите патувања поради тоа што сум во константна потрага по авантура и запознавање на нови култури.