Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk

Натали Башоски

Имам 20 години, студирам филмска режија во Њујорк.

Заразена сум со фотографијата веќе 4 години и ја користам за анти стрес техника.

Фотографирам се што ме фасцинира.

Најмногу ме инспирираат животните искуства и луѓето околу мене, оние кој ги знам и не ги познавам.

Немам многу за кажување, вие имате за гледање.