Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk

Сања Бутерин

Родена во Скопје 1984, а последните пет години живеам во Ловран, мал шармантен град на хрватското приморје.

Со фотографија активно се занимавам од 2007 година, од кога имам учествувано на повеќе од  50 домашни и меѓународни изложби каде имам добиено неколку награди и пофалби. Самостојната изложба Улични приказни, колекција на 40 црно-бели фотографии е прикажана во Скопје (Македонија), Сисак  (Хрватска), Софија (Бугарија), Тинос (Грција).