Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk

Стефан Соколовски

Стефан Соколовски е 17 годишен фотограф од Куманово кој се бави со модна и уметничка фотографија. Уште пред 4 години неговата пасија и желба кон цртањето прерасна во фотографирање. Започнуваќи од хоби се надогради во професионалец со свое звучно препознатливо уметничко име Badstef познато ширум Македонија. Во неговите слики може да се забележи истакнување на цртите на лицето кај неговите модели до самиот максимум. Со тоа ја пренесува својата вечна сторија за перфекцијата на женската убавина. Идеално претставување на убавината со светски излед кој е присутен во секоја негова слика. Сите најубави девојки ширум Македонија се веќе во неговите портрети. Уживајте во галеријата од неговите дела.

За повеќе за неговата работа посетете го неговиот fan page на Facebook.