Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Error message

 • Notice: Trying to get property of non-object in block_block_view() (line 247 of /home/pixel_web/public_html/modules/block/block.module).
 • Notice: Trying to get property of non-object in block_block_view() (line 247 of /home/pixel_web/public_html/modules/block/block.module).
Pixel.mk

Нè пречека атмосфера на бајка кога влеговме во атељето на Ивана Каран во Куманово. Златни бордури на ѕидовите,...

Pixel.mk

Разговор со дизајнерот зад модната етикета Марков непосредно пред лансирањето на новата колекција.

Pixel.mk

Дизајнерката на филигрански накит најави изложба на новата колекција „Скриени приказни“.

Pixel.mk

Модната блогерка, фотографка и стилистка Јована Зука верува во мултиталентираноста на нашите креативци и тврди: „...

Pixel.mk

Македонската модна блогерка Сара Ацевска е прва со договор за заштитно лице на брендот рачни часовници Фосил...

Pixel.mk

Уличната мода пати од криза на идентитет, а не економските неможности.

Pixel.mk

Моден викенд Скопје, модната сцена кај нас, социјалните медиуми се дел од темите на кои разговаравме со...

Pixel.mk

Можеби ја знаете како Angela Dissected, можеби ја следите како Rum Shtangla, таа е девојката со беспрекорен...

Pixel.mk

Нејзиниот блог за мода и шминка е еден од најпосетуваните во Македонија. А таа има само 18 години.