Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Error message

 • Notice: Trying to get property of non-object in block_block_view() (line 247 of /home/pixel_web/public_html/modules/block/block.module).
 • Notice: Trying to get property of non-object in block_block_view() (line 247 of /home/pixel_web/public_html/modules/block/block.module).
Pixel.mk

Мелани Димитровска е млада дизајнерка која од самите почетоци остава печат на модната сцена работа и успеа да...

Pixel.mk

Тања Кокев е добро познато име во дизајнерскиот свет и пример за успешна жена во модниот бизнис. Развивањето и...

Pixel.mk

Ивана Кнез креира за жени кои многу добро знаат што сакаат и како тоа да го добијат. Разговаравме со неа за...

Pixel.mk

Преплет и оваа сезона ја украсија во нивната препознатлива, пријатна, креативна естетика со шармантна доза на урбан...

Pixel.mk

Бастет ноар е единствената онлајн платформа од областа на еко-мода за продажба на дизајнерски парчиња од Македонија...

Pixel.mk

Марија и Мартина Бончаноски се двете сестри зад македонскиот моден блог Inside the B world. Иако двете имаат...

Pixel.mk

Стилот наспроти трендот, индивидуалноста во контраст на униформираноста, пласманот на македонскиот моден дизајн кај...

Pixel.mk

Таа е докажана филмска и театарска актерка која освојува со нејзиниот шарм и насмевка. Со Наташа Петровиќ...

Pixel.mk

Лили Кадинска е дизајнерското име зад етикетата Le Brand што веќе и е добро позната на модната публика. Секогаш...