Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Одете во рајот за климата, а во пеколот за друштвото.
Марк Твејн
И македонец астронаут да не поздрави од вселена,ке се најде некој лик,седнат у кладилница по папучи,шо ке каже дека го има шамарано у средно
@legovski
11-та божја заповед: Блокирај ги роднините на социјалните мрежи.
@bonitopp
- Опиши се со два збора. - Мрзлив.
@muarko
И да сум негде на пуст остров комшијата ќе се појави позади палмата да види што правам.
@kirca1000
Димот од цигарата секогаш оди кон непушачот, исто како симпатијата кон сељакот.
@1machka