Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Кога и „Промашување на годината“ е малку

Фудбалските промашувања при чисти шанси за гол се нешто што во најголем број на ситуации делува поимпресивно и од најубавите погодоци кои можат да се видат на фудбалските натпревари.

Категорија во која секако влегува и ова неверојатно промашување на кое беше сведок малобројната публика на еден од натпреварите во лигите од понизок ранг во соседна Србија.

Објаснување за промашување веројатно нема ни самиот напаѓач кому му се случи ова, а за утеха може да му послужи фактот дека токму поради тоа тој стана една од главните вести во фудбалска Европа.

22.11.2016 - 12:07