Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

„Чија си“ на Тоше во арената во Мајами

Екипата на Мајами синоќа на свој терен со 108:96 по едно продолжение беше подобра од гостите од Сакраменто. Сепак, поинтересно за нас од втората победа сезонава на Хит беше она што се случи за време на паузата помеѓу првата и втората четвртина.

Во улогата да избере своја караоке песна се најде Горан Драгиќ, а избор на Словенецот беше „Чија си“ во изведба на Тоше Проески. Момент кој на џамботронот во арената во Мајами го „фати“ Боби Лекоски.

02.11.2016 - 09:34