Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип

Злобни твитови - НБА издание

Делот во кој познатите личности пред камера ги читаат злобните твитови на нивна сметка веројатно е еден од култните сегменти на шоуто на Џими Кимел. 

Твитови кои по трет пат ги читаа познатите НБА имиња меѓу кои овој пат се најдоа актуелниот МВП, Стеф Кари, Тони Паркер, Блејк Грифин, а и легендите Меџик Џонсон и Реџи Милер.

05.06.2015 - 08:57