Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
27-02-2017
Џими Кимел направи специјално издание на злобните твитови, по повод 89-тото издание на Оскарите.
Pixel.mk
16-02-2016
Музичката верзија на злобни твитови е исто толку ригорозна и безобразна како и твитовите за актери и актерки. Сума сумарум: твитерџии се тешки...
Pixel.mk
18-12-2015
Овојпат на критики беа изложени Шон Пен, Курт Расел, Колин Фарел и многу други.
Pixel.mk
14-03-2015
Кога ги гледаме познатите како читаат злобни твитови во шоуто на Џими Кимел се смееме и пукаме сеир. Ама кога ги читаат нормални деца, не е баш за...
Pixel.mk
04-03-2015
По еден сегмент во кој доктори на смешен начин објаснуваат зошто треба да се вакцинираат децата, Кимел беше распнат од поддржувачите на анти-вакцини...