Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
24-11-2016
Објавена е фото приказната за колекцијата „Жар птица“ за есен зима 2016/2017 на модната дизајнерка од која се бара парче повеќе, Ирина Тошева. 
Pixel.mk
19-05-2016
Моден едиторијал на фотографот Филипе Фицџерард со моделот Фауст за “Калтблут магазин“.
Pixel.mk
17-05-2016
Моделот Олга де Мар позира за Institute Magazine.
Pixel.mk
09-05-2016
Колекцијата пролет-лето 2016 на познатата македонска дизајнерка доби и придружен лукбук.
Pixel.mk
04-05-2016
Настија е божица на војната за списанието "Institute".
Pixel.mk
21-04-2016
Моделот Тес Хелфојер позираше во жешката тексашка пустина за „Мари Клер“.