Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
14-02-2017
Или во превод, како странец најлесно да добие ќотек, посебно на Балканот.
Pixel.mk
13-02-2017
Доколку доцна ви текна да прошетате за Денот на вљубените, искористете го 8-ми март за да прошетате по некои од најромантичните дестинации во Европа...
Pixel.mk
04-07-2016
Здружението на лица со дијабетес „Алегрија“ оваа година за првпат ќе учествува на светското првенство во футсал DiaEuro кое ќе се одржува од 24-ти до...
Pixel.mk
21-03-2016
Мускулната дистрофија на Кеван Чендлер е причината што е во инвалидска количка, но не е причината да не планира патување низ Европа, со финта.
Pixel.mk
18-03-2016
Секоја година термоелектраните на јаглен од Балканот и испорачуваат на Европа сметка од 8,5 милијарди евра на име здравствени трошоци на граѓаните...
Pixel.mk
09-02-2016
Exit (Егзит) е прогласен за Најдобар европски фестивал за 2016 година од страна на водечката европска туристичка организација „European Best...