Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
20-02-2017
Во текот на месец февруари во општините Пробиштип, Чашка и Старо Нагоричане, ќе се формираат вкупно три заеднички младински форуми составени од претставници на локалните...
Pixel.mk
09-02-2017
Објавен е јавниот повик за „Натпревар во бизнис план“, во рамки на проектот „Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на трудот преку...
Pixel.mk
30-08-2016
Европската комисија и нареди на Ирска да поврати 13 милијарди евра во даноци од Епл.
Pixel.mk
27-06-2016
Откако Британија изгласа за излез од ЕУ, лидерите на Унијата не сакаат да ги влечкаат работите.
Pixel.mk
24-06-2016
Британците на вчерашниот референдум се изјаснија за напуштање на ЕУ, објави утрово Би­-би-­си.
Pixel.mk
13-07-2015
Европските лидери постигнаа договор за решавање на кризата со грчкиот долг, по историскиот раздор во проектот за заедничка валута - eврото.