Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
28-02-2018
Со невидената техно екипа, во која се наоѓаат, Richie Hawtin, Adam Beyer, Ida Engberg, Ben Klock, Amelie Lens и Anastasia Kristensen, уште од...
Pixel.mk
14-02-2018
Долгата арт-поп листа на уметници кои уште од основањето доаѓаат секоја година на EXIT, ова лето на најдобар начин ќе ја продолжат две сензационални...
Pixel.mk
12-01-2018
Минатото лето сите очи на глобалната електронска музичка сцена беа насочени кон новиот, спектакуларен изглед на Денс Арената. Надалеку прочуената...
Pixel.mk
08-03-2017
Еден од најголемите бендови на нашето време The Killers, ќе настапи во среда 5-ти јули, на таканаречениот „нулти ден“ на овогодишниот Exit!
Pixel.mk
16-07-2015
Секое идење на фестивал повторно и повторно ми прави да се чувствувам ко дете. Неколкудневно бегање од реалноста, ширење на позитивна енергија, љубов...
Pixel.mk
15-07-2015