Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
13-01-2018
Во четвртокот вечерта, Марк Закербер фрли дигитален еквивалент на нуклеарна бомба во медиумската индустрија. Во последната објава, извршниот директор на Фејсбук рече дека...
Pixel.mk
09-02-2017
Марк Закерберг лансира нова глобална мисија - да ги искорени сите болести на човештвото, од ХИВ и СИДА до рак и невродегенеративните болести. Сè.
Pixel.mk
30-11-2016
Требаше да помине многу долго време за компаниите да сфатат дека социјалните медиуми им се многу потребни за комуникација со нивните потенцијални и...
Pixel.mk
05-08-2016
Благодарение на нов анти-кликбејт алгоритам, на Фејсбук се помалку ќе ги гледаме статиите од типот: „Си стави лук во чевлите, она што се случи следно...
Pixel.mk
01-07-2016
Американска компанија им нуди 7.500 долари на вработените за одмор, со еден услов - мора да се тргнат од сите електронски уреди додека се на одмор и...