Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
23-01-2018
Многумина веруваат дека фотографирањето на филм е застарена работа. Отсекогаш се прашував колку комплексно или колку лесно би било да се фотографира на филм, бидејќи во споредба...
Pixel.mk
15-12-2016
Rotten Tomatoes ги рангираше најдобрите 24 филмски постери за оваа година.
Pixel.mk
06-09-2016
„Подгответе се за удар„ - обраќањето на пилотот Салeнбергер на летот 1549 од компанијата US Airways на 15 јануари 2009 година, кој десетина минути...
Pixel.mk
02-09-2016
Во чест на првата годишнина од постоењето на Lynx Animation Studios, објавија тизер трејлер за рачно нацртаниот филм John Vardar vs. the Galaxy, што...
Pixel.mk
24-08-2016
Преку анкетирање на 177 филмски критичари ширум светот, БиБиСи се обиде да состави листа од најдобрите филмови на овој век.