Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
20-02-2017
Во текот на месец февруари во општините Пробиштип, Чашка и Старо Нагоричане, ќе се формираат вкупно три заеднички младински форуми составени од претставници на локалните...
Pixel.mk
29-02-2016
Расправиите во онлајн светот се почести од реалните, и по правило значително понапнати. На Твитер, форуми, па дури и Фејсбук, фрчат навреди и се чини...
Pixel.mk
16-04-2015
Вечерва, со почеток во 19:00 часот, граѓанската иницијатива „Го сакам ГТЦ“ организира форум на кој ќе се зборува за културните, општествените и...