Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
15-11-2016
Изложбата „Окото на градот“, составена од 37 фотографии ќе биде изложена во вторник, 15 ноември, 2016 г. во „Јавна соба“ во Скопје, со почеток во 20...
Pixel.mk
21-10-2016
Започнува третото издание на натпреварот за најдобра хорор фотографија „Sinister Days“. Овој натпревар е нашиот скромен придонес кон поттикнувањето...
Pixel.mk
18-10-2016
Вадим Стаин е украински фотограф кој фотографира танчари во движење. Резултатите се грациозни, надреални и прекрасни.
Pixel.mk
19-08-2016
Денешниот ден е совршена прилика да го потсетите фотографот во друштвото дека уште не ви ги пратил сликите од Банско 2013-та. А и општо да се...
Pixel.mk
15-08-2016
Во 50-тите години, фотографијата во боја била на самиот почеток, а рачното боење фотографии било многу популарно.