Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
09-02-2017
Можеби одамна го нема, но неговите песни, стил и незаменлива енергија и страст продолжуваат да ни ги освојуваат срцата. Меркјури е една од најголемите рок легенди, и не е тешко да...
Pixel.mk
05-09-2016
По повод роденден на еден од најголемите музички цареви што чекореле по Земјава, една вокална импровизација на Меркјури.
Pixel.mk
04-01-2016
Обично кога излегуваат вакви снимки за сегашните поп ѕвезди, истите се асоцијација за хорор за уши. Ама тоа не е случај со Меркјури - дури и да не...
Pixel.mk
01-07-2015
Канје - вирус што пати од божествен комплекс и мисли дека може да ја препее епската „Bohemian Rhapsody“. Симптоми: крварење на уши, вртоглавица,...
Pixel.mk
26-03-2015
Деновиве некој копиљ од копиљачки бенд решил да си оди за да има нормален живот, и копиљките низ цел свет полудеа од плачење. По тој повод, Мешбл...
Pixel.mk
30-09-2014
Дечково е совршената фузија на два од најдобрите вокали што ги слушнал светов, или кратко кажано - Меркјуроти.