Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
25-10-2017
На претпоследниот ден од шеснаесеттиот Моден викенд Скопје, вчеравечер во „Скопје Мериот Хотел“ беа прикажани најновите колекции на ателјето „Алшар“, „Walone fashion...
Pixel.mk
23-10-2017
Скопје (23.10.2017) Со четири ревии вчеравечер во „Скопје Мериот Хотел“ започна шеснаесеттиот Моден викенд Скопје , под мотото на сезоната #...
Pixel.mk
02-04-2017
Ирина Тошева ја затвори втората вечер на Моден викенд Скопје. 
Pixel.mk
31-10-2016
Во центарот на Скопје, во хотел Мериот, вчера започна 14-тиот Fashion Weekend Skopje за претстојната AW'16/17 сезона. Настанот ќе трае до 1-ви...
Pixel.mk
11-05-2016
Институтот Изет Цури во три модни вечери ќе ги претстави колекциите на „Mustela Ermin“, „MARKOV“ и „AMRA“.
Pixel.mk
06-05-2016
Дизајнерката ја прикажа колекцијата пролет-лето 2016 во нејзиното ново ателје.