Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
15-02-2018
Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х учествуваше во креирањето на визуелните ефекти на најновиот член на Марвеловиот Универзум „Црниот Пантер“.
Pixel.mk
06-09-2016
„Подгответе се за удар„ - обраќањето на пилотот Салeнбергер на летот 1549 од компанијата US Airways на 15 јануари 2009 година, кој десетина минути...
Pixel.mk
01-08-2016
Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х учествуваше во креирањето на визуелните ефекти на филмот „Одредот на отпишаните„, чија...
Pixel.mk
22-07-2016
„Ghostbusters" се враќаат на голема врата по 30 години откако омилената франшиза не освои со својот хумор. 
Pixel.mk
22-03-2016
Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х учествуваше во визуелните ефекти на филмот Batman vs Superman: Dawn of Justice, во...
Pixel.mk
27-11-2015
Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х работеше на визуелните ефекти на хорор-комедијата „Goosebumps“ („Морници“) во соработка со...