Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
26-01-2017
Проблемот со отпад од храната што секојдневно ја консумираме расте се повеќе, а овој „преработувач“ на ѓубре може да е решението.
Pixel.mk
07-09-2016
После видеово ќе размислите двапати што и како јадете. А да, и храната пцуе, а во тоа ќе се уверите и сами (ако имате 18+ години) на 08.09 во...
Pixel.mk
11-08-2016
Замислете си машина што ги знае хранливите материи и состојки што му се потребни на вашиот организам при секој оброк. Сега замислете дека таа машина...
Pixel.mk
04-08-2016
Наместо да барате одобрување и тапкање по рамо дека храната што сте ја подготвиле е „топ за на Инстаграм“, обидете се едноставно да уживате во...
Pixel.mk
15-06-2016
Погодете ги предметите од домаќинството кои се главните „состојки“ на овие рецепти.
Pixel.mk
25-05-2016
Предавството е тешка работа за справување, посебно ако си хрчак и ако некој човек те је*е во здрав памет со храна.