Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
17-11-2016
На 17-ти и 18-ти ноември, во Скопје, ќе се одржи вториот по ред интернационален настан за деловни средби помеѓу фирми од секторот на информациони технологии - “Go International –...
Pixel.mk
23-08-2016
Потребни биле осум години за изработка, а целта била отстранување на трите најголеми маани според корисниците - неудобност, лизгање и кинење.
Pixel.mk
22-12-2014
Во половина од земјите ширум светот, проституцијата не само што е легална, туку е и поле на креативност и иновации. Прави и купишта пари, ама тоа...