Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
31-10-2016
Во центарот на Скопје, во хотел Мериот, вчера започна 14-тиот Fashion Weekend Skopje за претстојната AW'16/17 сезона. Настанот ќе трае до 1-ви ноември, а еве што се случуваше...
Pixel.mk
31-10-2015
Покажете ја женственоста во фустан со долги ракави оваа есен. Ние имаме шопинг листа со модели на македонските дизајнери и неколку познати брендови...
Pixel.mk
29-10-2015
Направивме потесен избор на најдобрите модели на капути на македонските дизајнери и познатите хај стрит брендови за престојната сезона есен-зима.
Pixel.mk
24-10-2015
Втората ревијална вечер на 12. Моден викенд Скопје ја отвори Јована Филиповиќ со колекцијата за актуелната сезона есен-зима 2015/2016.
Pixel.mk
11-08-2015
Летото е во полн ек и ова е идеално време да се подновите со нов секси летен фустан.
Pixel.mk
22-05-2015
Мaкедoнскaтa дизaјнеркa прoдoлжувa вo иста креативна линија, но една сезона напред, согласно светските модни текови.