Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
15-02-2018
Задоволство ни е да ве информираме, дека закажаните четири концерти на коишто Каролина ќе го промовира новиот албум „Извор“, за 23, 24, 25 и 26-ти февруари се РАСПРОДАДЕНИ. 
Pixel.mk
20-12-2017
Со задоволство сакаме да Ви ја најавиме новата песна на Каролина „Ѕвона“, која претставува нов сингл од претстојниот албум, кој треба да излезе кон...
Pixel.mk
22-02-2016
Pixel.mk
05-10-2015
Најголемата македонска музичка ѕвезда Каролина Гочева, по покана од македонскиот композитор и пијанист со светско реноме Дуке Бојаџиев, ќе биде...
Pixel.mk
01-10-2015
Неповторливата Каролина Гочева за прв пат во живо ќе го претстави проектот „Македонско девојче“ во престижната концертна сала „Коларац“ во Белград,...
Pixel.mk
02-09-2015
Атрактивниот супермодел Ирина Шаjк, светски познатата тенисерка Марија Шарапова и холивудската актерка Меган Фокс се само дел од глобалните ѕвезди...