Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
15-02-2017
Лубутина е златен ретривер од Менхетн, а прошетката со неа никогаш не е обично искуство. Таа дели гушки на сите што ќе ги сретне по пат. Пред да се запознае со гушкањето, Лубутина...
Pixel.mk
29-12-2016
Доаѓа време од годината кога сите треба да си ги преиспитаме одлуките во животот и да ги препознаеме грешките што сме ги направиле.
Pixel.mk
18-06-2016
Истава реакција важи и за она кога сред журкање ќе ти текне дека пред 20 години си и кажал „мамо“ на наставничката во школо.
Pixel.mk
30-05-2016
А освен што ги бираме нашите четириножни придружници според карактерот, неретко се случува да ги бираме и според сопствениот физички изглед. 
Pixel.mk
19-05-2016
Гушкање со куче: ја добиваш целата љубов во универзумот, влажни бацувања со нос и опашка што мавта ко пропелер. Гушкање со мачка: добиваш ш*пак во...