Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
27-11-2017
Бербата на првиот медицински канабис одгледан во Македонија е завршена, следи високо софистициран технолошки процес со кој ќе се произведе екстракт од канабисот и наскоро се...
Pixel.mk
03-10-2016
Докторите во Британија можеби се на самиот крај на наоѓањето лек за ХИВ. Многу е рано да се каже со сигурност, но новите наоди ветуваат многу.
Pixel.mk
22-09-2015
Пред некој ден, Њујорк Тајмс направи статија за растечкиот тренд во фармацевтската индустрија да се откупуваат права за стари, но сè уште клучни...
Pixel.mk
24-01-2015
Истражувања покажале дека есенцијалното масло од мајчина душица успешно убива канцерогени клетки од белите дробови, градите, устата и јајниците.
Pixel.mk
27-06-2014
Во 70-тите години му објавија војна на ракот. Сега е време да признаеме дека таа војна не може да се добие, но можат да се добијат многу од битките.
Pixel.mk
05-05-2014
Тим научници мисли дека пензионерите ќе можат да носат повеќе ќеси од пазар, побрзо да трчаат кон седиште во автобус и поживнато да се караат ако им...