Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
26-07-2016
Модната критика беше одушевена од примената на 3Д печатењето во носливата колекција на Тошева во соработка со архитектот Кунгуловски.
Pixel.mk
13-05-2016
Ревијата на брендот „Mustela Ermin“ вчеравечер означи старт на тридневното модно случување во Музејот на современата уметност во Скопје.
Pixel.mk
11-05-2016
Институтот Изет Цури во три модни вечери ќе ги претстави колекциите на „Mustela Ermin“, „MARKOV“ и „AMRA“.
Pixel.mk
10-05-2016
Разговор со дизајнерот зад модната етикета Марков непосредно пред лансирањето на новата колекција.
Pixel.mk
09-05-2016
Колекцијата пролет-лето 2016 на познатата македонска дизајнерка доби и придружен лукбук.
Pixel.mk
06-05-2016
Дизајнерката ја прикажа колекцијата пролет-лето 2016 во нејзиното ново ателје.