Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
13-01-2018
Во четвртокот вечерта, Марк Закербер фрли дигитален еквивалент на нуклеарна бомба во медиумската индустрија. Во последната објава, извршниот директор на Фејсбук рече дека...
Pixel.mk
24-01-2017
Како најдобро се промовира хорор филм? Со плашење на потенцијалните гледачи, нормално.
Pixel.mk
28-10-2016
Талентираните дизајнери и маркетинг експертите неуморно ги совладуваат секојдневните промени во светот и успеваат да создадат секогаш нешто ново и...
Pixel.mk
25-07-2016
Ања Јакубовски, генерален менаџер за Coca-Cola за Полска и Балтичките држави, е главен предавач на Marketing Kingdom Skopje, најголемиот маркетинг-...
Pixel.mk
08-03-2016
Немаш идеја како да си ја изрекламираш бојата? Шлапни гола женска во рекламата и докажи дека и ти си шљам во светот на маркетингот.
Pixel.mk
31-03-2015
Не треба да имате нешто посебно прљав памет за да се покикотите на несреќно избраниве имиња за бизниси.