Search form

ВРЕМЕНСКА
ПРОГНОЗА
 • Скопје
 • Битола
 • Охрид
 • Струга
 • Куманово
 • Тетово
 • Гостивар
 • Велес
 • Штип
 • Прилеп
 • Струмица
 • Гевгелија
 • Крива Паланка
 • Дебар
 • Неготино
 • Кавадарци
 • Берово
 • Виница
 • Радовиш
 • Валандово
 • Делчево
 • Кочани
 • Пробиштип
Pixel.mk
15-02-2018
Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х учествуваше во креирањето на визуелните ефекти на најновиот член на Марвеловиот Универзум „Црниот Пантер“.
Pixel.mk
05-12-2016
Еден трејлер не ни беше доста, затоа бујрум вториот!
Pixel.mk
10-03-2016
Чија страна ќе ја одберете?
Pixel.mk
29-10-2014
Ко што тргнала работава, до 2020-та година, актерите во холивуд ќе се делат на оние што глумат во Марвел филмови, и оние што глумат во DC Comics...
Pixel.mk
16-10-2014
Годинава Марвел полни цели 75 години, и по тој повод ќе издаде документарец за целото суперхеројско патешествие, од 1939-та до сега.
Pixel.mk
22-08-2014
Не е ова натпревар за тоа кој има подобри суперхерои или покул гаџети. Ова е натпревар за тоа чии суперхерои изгледаат подобро додека тепаат...